empty
home   /   dakwerken

Dakwerken (3)

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Cadema Dakwerken is de specialist op het gebied van bitumineuze dakbedekking bij dakrenovatie en reparatie van daklekkage. Kwaliteit en vakmanschap zorgen ervoor dat u het perfecte dak krijgt. Is uw dak toe aan een inspectie of onderhoud? Heeft u last van een lekkage of is er sprake van een dakrenovatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch of via e-mail. Veroudering en weersinvloeden (storm/regen), zijn vaak de oorzaken van daklekkage. Cadema Dakwerken geeft u een professioneel dakadvies specifiek voor uw situatie. Vaak is een dakreparatie afdoende indien de bestaande dakbedekking in goede/redelijke staat is. Bij sterk verouderde daken adviseren wij een dakrenovatie. Dit is een verstandige keuze, niet alleen voor een directe oplossing van de lekkage maar ook als investering ter voorkoming van schade in de toekomst.

Bitumineuze dakbedekking Bitumineuze dakbedekking
Bitumineuze dakbedekking kan zeer veelzijdig worden toegepast. Er is een grote keus aan materialen, met elk zijn specifieke kwaliteiten. Lees meer..
Shingles Shingles
Cadema Dakwerken in Lelystad is uw dakspecialist. Overweegt u dakshingles voor uw (licht) hellende dak, renovatie of reparatie van bestaande... Lees meer..
Dakpannen Dakpannen
Dakpannen van uw dak gewaaid, verschoven, lekkage of renovatie? Cadema Dakwerken is de partner die u zoekt Lees meer..