empty
 home

Cadema Dakwerken wil u graag van dienst zijn


Marcel Cadema Dakwerken garandeert een snelle, professionele werkwijze tegen een aantrekkelijke prijs. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

Cadema Dakwerken is in 2000 opgericht. Betrouwbaarheid en kennis van zaken staan hoog in het vaandel. De doelstelling van Cadema Dakwerken is om op basis van ervaring, vakkennis en gebruik van KOMO gecertificeerde materialen een tevreden klant toe te kunnen voegen aan het klantenbestand. De nieuwste technieken worden toegepast en daarbij vullen wij ons producten aanbod regelmatig aan. Al onze werkzaamheden worden volledig volgens de geldende *veiligheidsnormen en *bouwbesluit uitgevoerd.

Betrokkenheid en vakkennis vormen de pijlers onder onze klant-, en oplossingsgerichte mentaliteit. Wij maken geen onderscheid in kleine reparaties of grote opdrachten, elke klant telt. Ons werk start altijd met een vrijblijvend inspectie afspraak. Daarmee bieden we een helder inzicht op het “project” in begrijpelijke taal zonder vakjargon: "waar zit het probleem en wat kunnen we doen om het zo efficiënt mogelijk op te lossen". Zowel bij reparatie bij daklekkage als renovatie zijn wij een partner die meedenkt en verantwoordelijkheid neemt: van aanvraag tot oplevering.
Professioneel (bitumineus) dakdekkersbedrijf voor bestaande- en nieuwbouw:
  • Geen voorrijkosten in werkgebied (Lelystad, Almere, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Emmeloord, Urk)
  • Vrijblijvende offerte
  • Snelle informatie verstrekking
  • 10 jaar schriftelijke garantie

Cadema Dakwerken is een allround bedrijf waar u (ook) terecht kunt voor:
* Cadema Dakwerken werkt volgens de huidige normen (NEN6702/6707), voorschriften (bouwbesluit), richtlijnen Vebidak/BDA Advies en richtlijnen BRL.
(BRL4702, beoordelingsrichtlijn ten aanzien van technische en organisatorische eisen voor de uitvoering van dakbedekkingsconstructies).

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, email of ons contactformulier.