empty
home   /   dakwerken
NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw vragen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Bekijk ook ons Privacybeleid

Shingles

Vorige Volgende
shingels-renovatie-klokgevel-archipel-lelystad-3.jpg Cadema Dakwerken in Lelystad is uw dakspecialist. Overweegt u dakshingles voor uw (licht) hellende dak, renovatie of reparatie van bestaande shingledak? Of misschien op zoek naar een alternatief voor dakpannen of bitumen dakbedekking?
 
Shingles zijn het bitumineuze lichtgewicht alternatief voor de lei. Het zijn stroken van bitumenleitjes, opgebouwd uit een bitumen laag die is afgewerkt met een laag gekleurde leislag of granulaat.

De shingles die door ons worden toegepast (Royal Shingles) hebben een APP (polyester) inlage, waardoor de kans op scheuren een stuk geringer is. De shingles worden strook voor strook vastgenageld op het dak. Het voordeel van shingles is het gewicht en de mogelijke creativiteit door het grote scala aan kleuren en profielen, de kleuren zijn zowel egaal als gemêleerd leverbaar.

Om shingles te verwerken op het dak, dient de hellingshoek minimaal 15˚ te zijn, Royal shingles zijn licht van gewicht, waardoor een lichte dakconstructie al voldoende is om de shingles te dragen.

Download hier de Shingles Brochure

Wilt u meer weten over deze fraaie dakbedekking neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende (inspectie) afspraak.

Referentie:
Archipel te Lelystad renoveren klokgevels